E-Math

E-Math kiinnosti ruotsalaisia matematiikan opettajia SETT-päivillä Tukholmassa (18.04.2013)

E-Math osallistui yhdelle pohjoismaiden suurimmista tapahtumista käsitellen tvt:n käyttöä opetuksessa 17. ja 18. päivä huhtikuuta. Vaikka E-Math on projektina suhteellisen tunnettu suomalaisten opettajien keskuudessa, tilanne ei ole samanlainen Ruotsissa. SETT-messut osoittivat, että valtavaa kiinnostusta ja tarvetta on projektissa kehitettyjen kaltaisille kirjoille. Kun yli 50 opettajaa jäi kuuntelemaan kirjojen esittelyä ja yli 30 halusi edelleen lisätietoa projektin etenemisestä, messut todettiin menestykseksi.

The contents of the website reflect the authors' views. The Managing Authority of the Central Baltic INTERREG IVA Programme cannot be held liable for the information published by the project partners.