E-Math

E-Math osallistui MAOLin kevätkoulutuspäiville (20.04.2013)

Matemaattisten aineiden opettajien liitto järjesti vuotuiset kevätkoulutuspäivänsä Helsingissä 20. Huhtikuuta. E-Math osallistui tapahtumaan, ja E-Mathin piste harvemmin oli tyhjä tapahtuman aikana. Kiinnostuneita “ilmaisista kirjoista”, niin kuin joku oli kirjojamme kutsunut, riitti. Päivän kuluessa tuli selväksi, että matematiikan opettajat ovat odottaneet kirjoja, jotka mahdollistavat matematiikan opetuksen tietokoneilla, ja monet olivatkin kiinnostuneita aloittamaan niiden käytön tammikuussa 2014, kun kirjat tulevat yleiseen jakoon.

Jos et päässyt kevätkoulutuspäiville, E-Math osallistuu myös MAOLin syyskoulutuspäiville. Lisää tietoa, missä E-Math on seuraavaksi tavattavissa, löytyy kalenteristamme.

The contents of the website reflect the authors' views. The Managing Authority of the Central Baltic INTERREG IVA Programme cannot be held liable for the information published by the project partners.