E-Math

E-Math osallistui Framtidens Läromedel-messuille (24.09.2013)

E-Math osallistui 24.-25. syyskuuta Framtidens Läromedel-messuille Uppsalassa, Ruotsissa ja pääteema oli tulevat oppimateriaalit. E-Mathilla oli näyttelytila, jossa E-Math-tiimin jäsenet näyttivät e-kirjoja kiinnostuneille messuosallistujille. E-Math piti myös luennon, jossa projektinjohtaja Ralph-Johan Back kertoi hankkeen taustoista, sisällöstä ja tuloksista sekä ahvenanmaalainen pilottiopettaja Tom Rydell kertoi käytännön kokemuksistaan E-Math-kursseista. Luento ja näyttelytila vetivät puoleensa suhteellisen monta kiinnostunutta ja E-Math toivoo levittävänsä tietoa E-Math-menetelmästä vielä laajemmin Ruotsin kouluissa tämän tapahtuman jälkeen.

The contents of the website reflect the authors' views. The Managing Authority of the Central Baltic INTERREG IVA Programme cannot be held liable for the information published by the project partners.