E-Math

E-Math järjesti seminaaripäivän virolaisille opettajille Tallinnassa (15.11.2013)

E-Math järjesti seminaaripäivän virolaisille opettajille Tallinnassa.

E-Math isännöi kokopäiväseminaarin virolaisille opettajille Tallinnan yliopistolla 15.11. Viivi Lokk, Tallinnan kaupungin yleissivistävän yksikön johtaja, piti tervetulopuheen ja E-Math-projektin johtaja Ralph-Johan Back kertoi rakenteisten päättelyketjujen esitysmenetelmästä. Myös muita mielenkiintoisia E-Math-hankkeeseen liittyviä esityksiä nähtiin ja ne täyttivät seminaarin aamupäiväosuuden. Iltapäivällä opettajat saivat itse kokeilla e-kirjoja. Seminaari oli yli 100 osallistujallaan suuri menestys.

The contents of the website reflect the authors' views. The Managing Authority of the Central Baltic INTERREG IVA Programme cannot be held liable for the information published by the project partners.