E-Math

E-Math deltog i MAOLs vårdagar (20.04.2013)

MAOL (förbundet för finska lärare i matematik, fysik, kemi och datateknik) höll sina årliga vårdagar i Helsingfors den 20.4. E-Math deltog i evenemanget och vårt bord var sällan tomt. Det fanns stort intresse för “gratisböckerna” som någon kallade dem. Det blev klart under dagens lopp att matematiklärarna hade väntat på böcker som gör det möjligt att undervisa matematik på dator och flera var intresserade att börja använda dem i januari 2014 när de blir tillgängliga.

Om du missade oss vid MAOLs vårdagar kommer vi också att vara närvarande vid MAOLs höstdagar. Se kalendern för mer information om var E-Math kommer att vara till näst.

The contents of the website reflect the authors' views. The Managing Authority of the Central Baltic INTERREG IVA Programme cannot be held liable for the information published by the project partners.