E-Math

E-Math ordnade lärarseminarium i Tallinn (15.11.2013)

E-Math ordnade lärarseminarium i Tallinn.

E-Math stod som värd för ett heldagsseminarium för estniska lärare vid Tallinns universitet den 15 november 2013. Viivi Lokk, chef för allmän utbildning vid Tallinn stad, höll välkomsttalet och därefter pre-senterade Ralph-Johan Back metoden bakom strukturerade härledningar. Förmiddagen fylldes även av andra intressanta presentationer av bl.a. lärare som jobbat med utvecklingen av e-böckerna och pilot-kurserna i Estland. Eftermiddagen var reserverad för en workshop då deltagarna fick prova på att själva lösa uppgifter i e-boken. Med sina nästan 100 deltagare från hela Estland var E-Maths seminarium i Tallinn en succé.

The contents of the website reflect the authors' views. The Managing Authority of the Central Baltic INTERREG IVA Programme cannot be held liable for the information published by the project partners.