E-Math

E-Math osales Framtidens Läromedel’i messil (24.09.2013)

E-Math osales 24.-25. septembril Rootsis Uppsalas toimunud messil Framtidens Läromedel. Sellel aastal peeti messi Rootsis Uppsalas ning põhiteemaks oli tuleviku õppematerjal. E-Math’i meeskonna liikmed demonstreerisid messil osalejatele e-õpikuid. Ettekannetega esinesid projektijuht Ralph-Johan Back, kes tutvustas projekti sisu, tausta ning tulemusi ja Tom Rydell, kes rääkis oma kogemusest pilootprojektis osaleva õpetajana. Nii õpikud kui ettekanded pälvisid suure hulga õpetajate ning teiste osalejate tähelepanu. E-Math loodab, et peale seda messi levib Rootsi koolides teadmine meie materjalidest.

The contents of the website reflect the authors' views. The Managing Authority of the Central Baltic INTERREG IVA Programme cannot be held liable for the information published by the project partners.