E-Math

E-Math osales Skolforumil, suurimal Rootsi koolimessil (28.10.2013)

E-Math’i meeskond osales Skolforumi messil Älvsjö’s.

E-Math’i meeskond osales Skolforumi messil Älvsjö’s (Stockholm). Messi külastas peaaegu 7000 õpetajat ja kooliga seotud inimest. Paljud neist tutvusid ka E-Math’i poolt näidatavaga. Meil oli hea meel, et E-Math’i loengut kuulas nii palju inimesi. E-Math’i projekti liikmetega peeti palju huvitavaid arutelusid matemaatika õpetamise olukorrast Rootsi koolides. Me lahkusime Rootsist muljega, et kõikides kooliastmetes on suur vajadus uute suundade järele matemaatika õpetamises.

The contents of the website reflect the authors' views. The Managing Authority of the Central Baltic INTERREG IVA Programme cannot be held liable for the information published by the project partners.