E-Math

E-Math korraldas õpetajatele seminari Tallinas (15.11.2013)

E-Math korraldas õpetajatele seminari Tallinas.

E-Math korraldas 15. novembril 2013 õpetajatele ühepäevase seminari Tallinna Ülikoolis. Tallina Haridusameti üldhariduse osakonna juhataja Viivi Lokk ütles tervitussõnad ning peale seda tutvustas E-Math’i projektijuht Ralph-Johan Back struktuurset lahendamist. Hommikupooliku sisustasid veel ettekanded pilootprojektis osalenud õpetajatelt ning eestikeelse e-õpiku arendajatelt. Peale lõunat toimus töötuba, kus kõigil õpetajatel oli võimalus ise e-õpikut proovida. Kordaläinud üritusel osales ligi 100 inimest üle Eesti.

The contents of the website reflect the authors' views. The Managing Authority of the Central Baltic INTERREG IVA Programme cannot be held liable for the information published by the project partners.